Vægttab

klinik-drivkraft.dk

 

klinik-drivkraft v/ Ejla Baun Nielsen

Zoneterapi for vægttab

 

Zonterapi er en af de bedste ting, du kan overveje, når det kommer til naturligt vægttab. Fødderne er fulde af nerveender, og undersøgelser viser, at mange punkter i dine fødder er direkte knyttet til bestemte funktioner og processer i kroppen. For eksempel er der visse punkter på fødderne, der er relateret til skjoldbruskkirtlens funktion, og andre er relateret til hypofysens funktion. Disse er begge meget vigtige, når det det sig om at tabe sig naturligt og effektivt. Mange lægemidler, som er ordineret til vægttab, er målrettet disse områder.

 

En veluddannet zoneterapeut vil kende de områder, der skal koncentreres om, når det kommer til zoneterapi.

 

Et af de bedste områder at focusere på, når det drejer sig om at tabe vægt, er midtvejs nede på venstre fod under den fjerde tå. Dette område er rettet mod milten, som er et organ, der hjælper til at mindske din appetit. Når en zoneterapeut fokuserer på dette område af fodsålen, er de i stand til at give næring til miltens refleks, hvilket kan resultere i et fald, når det gælder din appetit.

 

Andre focusområder omfatter nyrer og bugsåytkirtlen. Disse organer hjælper med fordøjelsen af mad, og når de arbejder på deres fulde kapacitet, hjælper de din krop med at absorbere de næringsstoffer, der er nødvendige.

 

Derfor vil en uddannet zoneterapeut ønske at arbejde på de områder af dine fødder, hvilket stimulerer dine nyrer og bugspytkirtel til at arbejde mere effektiv

Første skridt - syre/base-balancen

 

De fleste slankekure tager ikke hensyn til sundheden, derfor er det, at du ofte tager alt det tabte på og gerne lidt mere, når du først er holdt op med din kur. Hemmeligheden bag en sund og slank krop hedder pH-værdi og handler om, at du skal respektere kroppens (blodets) pH-værdi, som er svagt basisk for at kunne opnå en ideel vægt og et godt helbred.

 

Jeg vil nu fortælle dig lidt om pH-værdier og om, hvordan du skal spise og drikke for at overholde dem.

 

Alt, hvad der kan gøres flydende, har en pH-værdi, dvs. din mad og dine drikkevarer har enten en syredannende eller basedannende virkning på dit blod. Da dit blod har det bedst i et basisk miljø, er det vigtigt, at du får en kost, der giver et overskud af basedannende elementer.

 

pH-værdier

 

Når du anretter mad på din tallerken, så sørg for at 2/3 er basedannende og kun 1/3 er syredannende. Er du stadig sulten efter den første portion mad, så tag gerne en mere efter samme princip.

klinik-drivkraft v/ Ejla Baun Nielsen - Kirkebakken 4 - 9550 Mariager - mobil 4023 9500